FIÓK VISSZAÁLLÍTÁSA
Volt már fiókod, és vissza szeretnéd kapni?
A törölt fiókokat 30 napig megőrizzük. Küldd el az adataidat, mi ellenőrizzük, hogy tényleg te vagy, és visszaállítjuk a fiókodat mindennel együtt.
Így megy
- 1 Kitöltöd az űrlapot azzal az e-mail címmel, amivel a fiókod készült.
- 2 Ellenőrizzük, hogy valóban hozzád tartozik a fiók — ehhez visszaírunk e-mailben.
- 3 Ha minden rendben, visszaállítjuk a fiókodat és a hozzá tartozó cégeket.